Voronoi workshop
(MAPT)Denne workshop var et arrangement der blev afviklet parallelt med Copenhagen Architecture and Design Days. Målet var at skabe et interresant rum i en container gennem digital design, digital fabrikation, scripting-øvelser (computer-programmering), mapping-scenarier og video-projektering (både som assistance til produktionen og til projektering / mapping af live-billeder på endelige konstruktion i containeren).

Intentionen var at skabe inspiration baseret på hvordan strukturer der findes i naturen gror, sæsonerne ændrer sig, farver tillige ændres, mv. På samme vis, kan det tænkes at en Voronoi-konstruktion kan simulere vækst indenfor og eller afgrænset af specifikke parametre udvalgt af workshop-deltagernes egne valg. Til sidst, som nævnt ovenstående, projekterede vi video på strukturen, bygget af genbrugt pap, for at bidrage med en mere levende fornemmelse og givende tilstedeværelse.

Workshop-processen var ganske engageret i simuleringen af naturlig vækst, taget i udgangspunktet, og baseret på en specifik retning, og gennem workshop-dagenes progression, tilpasset nye inputs og ændringer i situationen, indtænkt både vejrmæssige forhold og materiale-brug, tilknyttet tidsskema og udvikling af teknikker for forbindelserne de enkelte Voronoi-volumener imellem.

Workshop-deltagere

Morten Bang (koordinator)
Thilde Bjørkskov
Marie West Henriksen
Runar Lindal Halldorsson
Nanna Riise
Claus Rytter Bruun de Neergaard
Sune Petersen (visuals)